Monday, April 22, 2019

Hoe verleng ik het RAZER BETTY4 3ICP4/56/102-2 acculeven van mijn laptop? RZ09 RZ09-0166 RZ09-01652E RZ09-01952E

Verwijder de RAZER BETTY4 batterij uit uw laptop en bewaar deze op een koele
- Oplaadbare batterijen zal snel slijten, wanneer ze worden alleen in rekening gebracht voor een korte periode van tijd. Als de laptop niet in gebruik is, zoals voor het slapen gaan, steek de stekker in een stopcontact en laat het op te laden totdat de batterij vol is, droge en schone plaats indien u de RAZER BETTY4 batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken?
Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.
- Wanneer u voor het eerst een laptop of een elektronisch apparaat dat moet worden opgeladen voordat u deze kunt gebruiken kopen , altijd opladen op volle capaciteit. Een laptop zal werken met slechts een klein beetje van de macht, maar als het niet volledig is veelvuldig wordt toegepast, het zal beginnen om zijn vermogen om een lading vast te houden te verliezen.
- Het beste voor een RAZER BETTY4 accu is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen.Heeft u een nieuwe RAZER BETTY4 batterij aangeschaft? Laadt de RAZER BETTY4 batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de laptop automatisch uitschakelt.Om met de RAZER BETTY4 batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.
- De meeste laptop gebruikers zullen de stekker in het netsnoer zelfs wanneer de RAZER BETTY4 Laptop batterij is niet laag. Dit is echter ook waardoor de batterij afvoer in kleine stappen. Voordat u de laptop, verwijder de batterij en steek vervolgens de stekker in het stopcontact
Verzeker uzelf van maximale batterij prestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.

No comments:

Post a Comment

How to choose AC adapter replacement ASUS ADP-65JH BB ADP-65DB PA-1650-66 for charger?Asus S56C X301A X401A U47A

If you accidentally broke the  ASUS ADP-65JH BB AC Adapter . How do you safely buy the right ASUS replacement adapter ? There are some poin...